AUKTION FOR GADEBØRN I BRASILIEN

Aktive og passive medlemmer – samt venner af FC Udfordringen – inviteres hermed til årets auktion, der løber af stablen den 1. november kl. 19.30.

Vi er en fodboldklub der ønsker at række ud til andre end os selv, og vi er som klub stolte af hvert år, at kunne være med til at støtte både lokale og internationale projekter økonomisk.

FC Udfordringen støtter hvert år et nyt lokalt projekt i København – med 10% af klubbens årlige kontingentindtægt – der gør noget godt og næstekærligt for byen  De penge der bliver samlet ind til auktionen, går igen i år til Project `Show de Bola`, som er et kristent fodboldprojekt i Brasilien bl.a. med det formål at få børn og unge væk fra gaden.

Til årets aktion har bl.a., http://www.superevent.dk og http://www.breakoutroom.dk givet 2 gavekort. Der er ligeledes blevet doneret alt fra retro fodboldtrøjer med Zidan og Schmeichel på ryggen til cykelhjelme. Så tag din kæreste eller familiemedlem med under armen og vær med til en hyggelig aften i den gode sags tjeneste.

Vel mødt.

På vegne af bestyrelsen