Breaking news: Trænerteamet for 2. holdet nu på plads

Selvom sæsonen i disse juledage er på pause, så arbejdes der hårdt på de indre linjer for at få lukket nogle aftaler. Det er derfor en stor fornøjelse at kunne løfte sløret for trænerteamet den kommende halvsæson på 2. holdet.

Efterårets træner vil endnu en gang være Daniel Holm. Daniel Holm  har  stået i lære hos Ove Pedersen, og har sagt ja til at forlænge kontrakten indtil sommer med mulighed for forlængelse på 6 måneder, hvilket klubben er yderst tilfreds med. Det har været den store pengepung klubben har været ude med som altid, og derfor har Daniels noget at leve op til.

Daniel udtaler selv: “Jeg har set potentialet i truppen, så derfor var det egentlig nemt at sige ja, men man er halv jyde så skulle sportsdirektøren presses lidt“.
Daniels klare krav under kontraktforhandlingerne var at få nogle kompetente assistenttrænere, der kunne være med til at løfte niveauet for 2. holdet. Det har været en lang proces, men da kandidaterne endelig blev fundet var valget lige til.

Kenneth Dahl bliver sammen med Mads stikker de 2 assistenter, der sammen med Daniel vil forsøge at bygge videre på de flotte takter 2. holdet har vist de seneste par år. Mads har lovet fortsat at have en masse km i benene (har selv-trænet i sæsonpausen siges der), så han vil være at finde på banen som indeværende sæson. Kenneth vil derimod som udgangspunkt være taktikeren på sidelinjen, og være Daniels forlængede arm, når træneren selv er på banen. Kenneth og Mads er begge ansat til den kommende halvsæson, og derefter vil alle parter tage en dialog til sommer.

Daniel udtaler at han ser frem til  samarbejdet med Dahl og stikker, og alle tre er sikre på at 2.holdet får en kanon forårs sæson.

På vegne af bestyrelsen,

Mads Merlung Drake / “Sportsdirektøren”…