En stor tak for denne gang – en stor træner træder af:

Det er ikke altid at eventyr indeholder fabeldyr og prinser og prinsesser. Nogle gange handler eventyr i højere grad om, hvor smuk en rejse en person gennemgår, når vedkommende tager sit første skridt i et ukendt territorium.
Heldigvis har FC Udfordringen dannet rammen om fortællingen om en mand, der kom og fandt sin plads i klubben, og som efterlader sig en fantastisk arv og et rigtig flot eftermæle.

100 kampe blev det til som træner på den anden side af kridtstregen og 60 indenfor. Ikke alle kampe blev vundet, men der har været en flot udvikling af både spilkoncepter, men også måden vedkommende håndterede spillere og kampene på. Det har været skønt at se, hvordan han er vokset i rollen som træner, og hvor vellidt han var/er i spilletruppen.

Det ville være unfair at slutte dette af med at lave en eventyr parallel til “den grimme ælling”, da vedkommende fysisk er en smuk mand, men udviklingen som han har været igennem personligt kunne godt tåle sammenligningen.

Peter – tusind tak for dit store engagement, lederskab, dine menneskelige egenskaber og fordi at du har været en del af denne klub.

Mvh. Bestyrelsen