FCU – 2. holdets oprykning:

Stort tillykke til 2. holdet i FCU, som blev mestrene i deres pulje. De sikrede sig den endelige sejr og oprykning, fredag d. 10 juni mod 2. pladsen FA2000 på udebane, med en sejr på 2-3.
Det gjorde at drengene fra 2. holdet nu kunne gå til weekend med ikke blot en følelse af sejr i munden, men også det at være ubesjret.

Holdets træner, Daniel Holm har derfor skrevet lidt omkring selve sæsonen:

“2.holdet forårs sæson har faktisk været en stor succes historie. Rigtig mange ting er gået vores vej men der er også blevet arbejdet hårdt for det af hele truppen.
Til spillermødet i marts måned snakkede vi om hvad målsætningen skulle være. Spillerne var enige om at vi gerne ville spille med om oprykning men stadigvæk holde benene på jorden og så tage en kamp af gangen.

Trænings fremmødet har faktisk siden februar været meget stabilt og har været det bedste mens jeg har været træner. Det er en af grundene til det er gået så godt.

Derudover har vi fundet systemet som passer perfekt til vores trup. Det har gjort at vi har stået rigtig stærkt defensivt og været gode i det offensive spil.
Vi slutter med 29 point (9 sejre og 2 uafgjort, dog 2 vundet uden kampe) for 11 kampe og en målscorer på 32-6.

Kampen mod Fa 2000 er et rigtig godt eksempel. Vi spiller godt, giver næsten ingen chancer væk og producere selv rigtig mange. Folk kæmpede fra start til slut og det gælder alle 14 spillere. Dem som kom ind fra bænken var kamp afgørende og det viser hvilken kvalitet holdet/truppen har.

På 2.holdet har det sociale også været i top. Spillerne har været gode til at blive efter træning, se bold sammen og bakket op om de arrangement der er blevet holdt.
Det har virkelig styrket truppens sammenhold.

Grunden til vores succes her i foråret har været spillernes indstilling og viljen til at ville vinde. Derudover er der rigtigt mange som har rykket sig både taktisk og teknisk. Vi har fået en tålmodighed i spillet som vi ikke har haft før.
En ting som er blevet nævnt til alle vores kampe er ” fokus på os selv”. Vi har haft fokus på vores spil og egne opgaver, ikke modstandernes eller hvordan dommeren dømmer. Det har gjort at vi har fungeret som hold i stort set 90 min i hver kamp, hvilket er dejligt at se som træner.

Jeg er mega stolt over at det lykkes med at rykke op. Det har været stikkers( som fortjent fik Fcu’s figther pokal) og mit største ønske. Truppen er rigtig stærk og der er god konkurrence om alle pladser, så derfor håber jeg at alle fortsætter til næste år hvor det hedder serie 2.
Det bliver en super udfordring for gutterne at blive testet mod dygtigere modstandere men jeg ved at de er klar til den. Vilje, indstiling og sammenhold kommer man langt med.

Mvh. Daniel / Coach”

Endnu engang, stort tillykke til 2. holdet og deres oprykning til Serie 2.