FCU donerer penge til initiativ for prostituerede.

Som altid skulle det til årets generalforsamling besluttes, hvem der skulle modtage 10% af klubbens kontingentindtægt for sidste år. Det blev enstemmigt besluttet, at modtageren af gaven skulle være Night Light Café, der modtog 7.675 kr. til at fremme og fortsætte deres gode arbejde.

Vi skal videregive en kæmpe tak fra Night Light Café til alle der var med til at træffe beslutningen om, at netop de skulle modtage vores støtte.

Caféen, som har åbent flere nætter hver uge, er støttet af private fonde og enkelte kirker, og drives af op mod 40 frivillige kvinder. Beløbet, som FCU har støttet med, skal bruges til at afvikle workshops i natcaféen, som f.eks. smykkeværksted, malerværksted, blomsterbinding, gospelsang, første hjælp, indkøb af spil og servering.

Kvinderne har behov for netværk, samtaler, fællesskab, et pusterum fra livet på gaden, et knus, et varmt blik, noget at spise og drikke og en bøn. Caféen holder en kort andagt hver nat kl. 1.30 og det er kvinderne meget taknemlige for og deltager gerne.

I bestyrelsen synes vi at det er fantastisk at få mulighed for at hjælpe og gøre godt – både lokalt i København og ude i verden. Vi takker klubben for deres opbakning til dette!