Generalforsamling:

Info omkring generalforsamlingen:

 

D. 9 februar blev der afholdt generalforsamling i FC Udfordringen, hvor der skete en masse nye bedrifter.

– Formanden Jonas Weinkouff havde meddelt sin tilbagetrækning, som ville træde i kræft efter generalforsamlingen.

– En ny formand, samt bestyrelse skulle indsættes.

– Årets medarbejder skulle findes.

– Og der blev uddelt en Hall of Fame titel.

 

Formanden Jonas Weinkouff går af:

På vegne af hele FCU vil vi gerne sige stort tak til Jonas Weinkouff for hans vidunderlige indsats i klubben. Jonas var med til at starte klubben op tilbage i 2004, og for det siger vi tak. Vi erkender dit kæmpe arbejde og klubben ville aldrig have nået så langt, uden dig.

mde

 

Ny formand Benjamin Larsen stemmes ind:

Da der skulle vælges en ny formand var der ikke andre kandidater end Benjamin Larsen, som spiller på 1. holdet og sidder i bestyrelsen. Der var med enstemmige stemmer fuld opbakning til Benjamin og hans nye rolle som formand.

Derudover skulle der vælges 4 nye bestyrelsesmedlemmer med henholdsvis 3 personer på 2 år og 1 person på 1 år. Julie S. Magnus W. Jonatan S. og Martin E. stillede op. Med en afstemning fordelte pladserne således at Julie S. Magnus W. og Jonatan S. kommer til at være i bestyrelsen i 2 år, og Martin E. kommer til at være i bestyrelsen i 1 år. Stor tak til alle 4 personer for deres engagement i klubben.

Bestyrelsen består derfor af:

Benjamin Larsen (Formand), Julie Stephansen, Magnus Wiik, Jonathan Stockholm, Martin Everland, Mads Drake og Filip Dirchsen.

mde

 

Kåring af årets medarbejder:

Den tidligere formand Jonas W. tog sin sidste aktion til generalforsamlingen, ved at uddele titlen som årets medarbejder. Den gik til Benjamin Larsen, som ud over sit engagement i klubben også har løftet bestyrelses posten til et højere niveau. Jonas sagde sådanne;

“Benjamin kåres som årets medarbejder på baggrund af hans energiske indtræden i bestyrelsen, hvor han fra dag 1 tog ansvar for egne områder og tog bestyrelseskollegaer med i arbejdet, så flere blev holdt til ilden. Han er ikke bange for afvisninger eller lider ikke under tidligere afslag når han kontakter mulige sponsorer, som helt sikkert bliver fulgt op. Resultatet ses tydeligt i regnskabet. Samtidig er han engageret i klubbens værdier, fester, socialliv, har startet de åndelige arrangementer op igen, er gået ind i klubhusudvalget, og sat tid af til at sætte sig grundigt ind i klubben siden formandsskiftet blev offentliggjort. Han respekterer klubbens historie og tænker samtidig nyt. Og som formand kan han jo ikke i fremtiden vinde denne hæder, da han selv skal uddele den. Så det er uden tvivl i sindet, at han udpeges til ”Årets Medarbejder 2016”.”

mde

 

Ny mand til Hall of Fame i FCU:

Der blev også til generalforsamlingen uddelt en Hall of Fame titel, som David Zimmermann fint tog i mod. David Z. har spillet på 1. holdet i en lang årrække og trak sig tilbage fra FCU ca. 2 år tilbage. Der var ingen tvivl fra bestyrelsen side om David var kvalificeret til titlen. Jonas W. sagde sådanne;

“David Zimmermann optages i FCU’s Hall of Fame på baggrund af hans engagement i FCU over 5 år, hvor hans indstilling og indsats til træning løftede klubben et niveau, hans indsats i kampene, hvor han anført af hårdt arbejde scorede 71 mål i 113 kampe, og hans indsats som bestyrelsesmedlem, hvor han gjorde et kæmpe arbejde for at skaffe og strømline sponsorater i klubben.”

Hall of Fame, David Zimmermann