Hall of Fame

I FC Udfordringen vil vi gerne hylde vores helte.
Dem der fyler meget i vores bevidsthed og historie.
Dem der har været med til at skabe den klub vi alle holder så meget af.

Alle vores Hall of Fame medlemmer har i deres tid i klubben ydet en indsats for klubben der ligger langt, langt ud over det sædvanlige og forventlige. Enten på eller udenfor banen – og som oftest begge steder.

Det første hold.
Optaget den 31. jan. 2015

Al begyndelse er svær. Det kræver engagement, udholdenhed og viljestyrke for at starte en klub, og spille fodbold når klubhuset er en af medlemmernes bagagerum, og opvarmningen består af at fjerne hundelorte fra det område i parken der ikke er optaget. 

Med optagelse i Hall of Fame vil vi gerne takke dem for deres beslutning om at starte klubben og for deres venskab og fællesskab der har præget FC Udfordringen lige siden.

hof_1_hold

 

 

 

 

 

 

 

 

Jens Jørgensen.
Optaget den 31. jan. 2015

At spille 100 kampe og score 98 mål er en bedrift der i sig selv ville berettige til en optagelse i Hall of Fame. Læg dertil et formandskab i klubben og en personlighed der er indbegrebet af FC Udfordringens værdier; Inspirerende, Inkluderende og Involverende. Så har du et værdigt medlem af Hall of Fame.

hof_jens_j

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarah Friis Alembene.
Optaget den 31. jan. 2015

Flankeret af sine søstre og nære veninder var Sarah drivkraften bag FC Udfordringens storhedstid på kvindesiden. Bare det at starte et 11-kvinde hold er en kæmpe præstation. Derudover har Sarah været frivillig i Show de Bola som FC Udfordringen har et specielt bånd til, og startet ‘The Tribe’; en organisation der dagligt samler penge ind til selv samme projekt, og leveret et stort arbejde i bestyrelsen.

Kæmpe fodboldtalent (der også rakte til meget mere end FC Udfordringen). Kæmpe hjerte for andre.  Kæmpe fortjent optagelse i Hall of Fame.

hof_sarah_friis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kasper Grove.
Optaget den 31. jan. 2015

Kasper Grove er ikke manden med hverken flest kampe eller mål. Han blev aldrig årest spiller, men var en solid fighter der var med til at fejre oprykning til serie 3 og i sin sidste kamp fik 13 ud af 15 spiller som Man of the Match. Så habil fodboldspiller, det var han bestemt.

Men der hvor Kasper har leveret et aftryk, og en arbejdsindsats ud over det sædvanlige og forventlige var på de bonede gulve. Han fik sat struktur og styr på den økonomiske side, og frigjorde således andre ressourcer i bestyrelsen, hvor hans indsats var betydningsfuld. Han blev derfor fortjent valgt til årets leder i 2010.

Vi skylder ham alle meget.

hof_kasper_grove

 

 

 

 

 

 

 

 

David Søgaard Zimmermann

David Zimmermann optages i FCU’s Hall of Fame på baggrund af hans engagement i FCU over 5 år, hvor hans indstilling og indsats til træning løftede klubben et niveau, hans indsats i kampene, hvor han anført af hårdt arbejde scorede 71 mål i 113 kampe, og hans indsats som bestyrelsesmedlem, hvor han gjorde et kæmpe arbejde for at skaffe og strømline sponsorater i klubben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tobias Ambs-Thomsen

Alle vores Hall of Fame medlemmer har i deres tid i klubben ydet en ekstraordinær indsats der ligger langt ud over det sædvanlige. Enten på eller udenfor banen – Og som oftest begge steder. I FCU, vil medlemmerne i Hall of fame, som hovedregel först blive optaget tidligst to år efter deres aktive virke, fx. Som spiller, træner, eller bestyrelsesmedlem.
Tobias er blevet optaget på bagrund af hans store engagement og virke i FCU i mere end 9 år både som spiller, træner og bestyrelsesmedlem. Tobias har altid været ekstrem vellidt i og omkring FCU, og har gennem hans mange år og virke i klubben været med til at sætte nye mål, standarder og højder for udviklingen af klubben, og har et stort medansvar i at klubben er hvor den er i dag. Tobias har formået at skabe nyt, i takt med at følge klubbens værdier og ”røde tråd”.
Som spiller stod Tobias for den ”elegante” del af spillet og var kendt for at få tingene til at se let ud. Det var ikke usædvanligt at st Toby afdrible 3-4 mand og ligge bolden i rosen – Tobias nåede op på 111 1.holdskampe og 41 scorede mål.
Som træner for klubbens 1.hold var Tobias med til at rykke holdet både sportsligt og menneskeligt, hvilket satte sit tydelige præg på holdets spillestil og øgede dominans i rækkerne. Tobias har altid stået for en positiv og angrebsivrig form for fodbold og har været meget anerkendt for hans positive tilgang til spillet, mennesker og modstandere.
I bestyrelsen har Tobias haft mange kasketter på og varetaget en masse forskellige opgaver til gavn for klubben. Via hårdt og engageret arbejde har det resulteret i en masse opbakning og støtte i form af flere medlemmer, bedre økonomi og ej at forglemme; Støtte og hjælp til mennesker i DK og uden for landets grænser, som er svagere og mere udfordret stillet, end vi er.
Med udpegningen vil vi gerne takke og anerkende Tobias, for at have bidraget til at løfte klubben på alle områder og været med til at sætte en standard for vores klub-kultur og en markering af FCU i vores kristne bagland og lokalområde.
Stort tillykke til Tobias

 

Jonas “Quincy” Weinkouff 

Jonas Weinkouff der i år skal indlemmes i FC Udfordringens ”HALL OF FAME” er bl.a. kendt for følgende ting;
Ualmindelig stor kærlighed til Juventus og generelt italiensk fodbold – Har brugt mange år af sit liv på at læse og studere hvilket er endt ud i en flot kandidat i statskundskab.
Høj integritet og troværdighed – Stifter af vores fantastiske fodboldklub, mangeårig formand i klubben, en fodboldkarriere hvor hans giftige spark samt hans italienske tilgang til spillet var hans kendetegn – En god ven, familiefar og et fantastisk menneske, der om nogen har været med til at sætte FCU på landkortet – Ikke kun i København, men i hele Danmark.
Jonas har været med til at dele liv og oplevelser til et hav af fodboldglade mennesker, som elsker fodboldspillet. Han har været med til at inspirere og involvere nye personer til at tage ansvar og til at bidrage til vores allesammens elskede fodboldklub, FCU.  Det er hermed en stor ære og fornøjelse at få lov til at optage Jonas “Quincy” Weinkouff

Iver Jakobsen
Iver der I år skal optages I klubbens ‘Hall of fame’, er en vaske ægte klubmand. –
Han er glødende og trofast FCU-fan – og det er vel kun Brøndby IF, der får snært mere opmærksomhed end FCU gør. Iver har vist klubben og klubbens hold en uvurderlig støtte og opbakning lige siden han selv var aktiv og herefter siden han stoppede som træner på 3. Holdet. Han tropper trofast op til mange af klubbens kampe, støtter, samt live-opdaterer og hepper ALTID på sidelinjen. Iver har muligvis bedre styr på FCU statistikerne og er en vellidt person som alle hilser på, når han møder op for, at støtte FCU.  Han har gjort en stor forskel for mange mennesker i hans virke og gå-på-mod som træner for FCU 3 for mange år tilbage – Her blev trådene samlet og der blev gået til stålet til træning. – Iver er trofast, nyder stor respekt og er et levende bevis på at FCU er en svær klub at slippe selv når man for længst har stoppet sit virke i klubben. Det er med stor glæde og fornøjelse at vi i FCU kan optage denne person i Hall of Fame for 2019.

Hall of Fame medlemmer vil som hovedregel først blive optaget tidligst to år efter deres aktive virke, fx som spiller, træner eller bestyrelsesmedlem, så deres indsats kan prøves af tidens tand.

FC Udfordringens bestyrelse kan med enstemmighed til hver en tid fjerne medlemmer af Hall of Fame. Det samme kan en generalforsamling med 75% stemmer af de fremmødte stemmeberettigede.