Nye trøjer til årets første kamp mod Sunred

Årets første kamp skulle stå i Ryparken mod Sunred. Til dagens kamp var de nye trøjer nyvaskede, strøget og klar til solens stråler. Tak til Sunred for at spille i udebanetrøjer de nye trøjer kunne luftes.
Mon FC Udfordringens udvalgte havde spist pasta, saltpiller og gået tidligt i seng dagen inden?

FC Udfordringen startede kampen ud med et højt pres, hvor alle mand skulle presse. Det resulterede ikke i nogle direkte chancer i kampen begyndelse, men Sunred blev presset langt tilbage på banen, og FC Udfordringen havde grebet momentet om kampen. Indledningsvis havde FC Udfordringen bolden mest, og der var et rigtig godt flow i possession spillet.

Første mål kom dog efter en periode, hvor FC Udfordringen havde ladet Sunred komme længere frem på banen for at kunne udnytte bagrummet. FC Udfordringens eget svar på en kenyansk maratonløber Martin Vixø blev sendt i dybden, og ved hvert skridt han tog efterlod han Sunred spillerne længere bag ham. Med et gyldent overblik blev bolden sendt indover langs jorden, og Sunred spilleren måtte se sig nødsaget til at sparke bolden i eget mål. Til Sunred spillerens forsvar skulle det siges at der var to sultne gribbe centralt i form af Simon Hauge og CC, som gerne havde taget en bid af bolden.

Kampen fortsatte i samme mønster efter 1-0 målet. Når FC Udfordringen havde bolden, så blev der kælet for bolden, og bevægelsen uden bold var flot og bedre end længe. Når FC Udfordringen ikke havde den, så stod de kompakt på banen, og gjorde det svært for Sunred at spille sig frem til chancer. Her skal FC Udfordringens bagerste 4 nævnes, som til kampen stod rigtig godt, og de interne relationer var på et højt niveau ift. at det var sæsonens første kamp.

2-0 målet kom efter endnu en flot periode med masser af bevægelse og boldbesiddelse – dog krydret med en rigtig flot assist. CC får fat i bolden på egen halvdel, og med de velkendte driblinger, hvor bolden aldrig er mere end 30 cm. fra venstrefoden satte CC retning mod mål. På vejen derned fik han sat Sunreds forsvarsspiller med en dribling, der var en flot gestus til Cruyff, og som efterlod CC alene mod Sunreds målmand. Utrolig uselvisk valgte CC at spille bolden på tværs til Simon Hauge, som kunne gøre det til 2-0. Et fremragende mål og en duo, der skulle vise sig at have endnu en gave til de fremmødte tilskuere.

FC Udfordringen havde fået presset Sunred lidt tilbage på banen, og med et etableret angreb omkring Sunreds målfelt fandt CC endnu en gang den hjemvendte australske søn Simon Hauge, som køligt satte bolden forbi keeperen. Knivskarp assist og afslutning. 3-0 i første halvleg og en meget velfortjent føring.

At nævne alle debutanterne til denne kamp ville tage lige så lang tid, som at pumpe en select bold med håndkraft, men for alle kan det nævnes at de spillede en rigtig flot kamp. Og en debutant skulle også stå for endnu en rigtig flot assist. FC Udfordringen sendte Sebastian i dybden i Sunreds venstreside, og med et uhyggelig skarpt indlæg lå bolden for fødderne af TP, som kunne sætte bolden ind bag Sunreds keeper og 4-0 var en realitet.

Efter 60 minutter, så valgte FC Udfordringen at give Sunred lidt bedre arbejdsbetingelser med et rødt kort og to gule, der betød at FCU spillede med 9 min i to minutter. Det betød også at Sunred fik reduceret to gange. Helt unødvendige kort, men mon ikke det var lidt energi, som ikke var blevet brændt helt af i vintertræningerne?

Kampens spiller blev Andreas Qwist. Han ydede også en helstøbt indsats centralt på banen, og hjalp også på højre back, da FC Udfordringen var ramt af udvisninger.

Til dagens kamp stod der også en nyt trænerteam på sidelinjen i form af FC Udfordringens nye førsteholdstræner Jan Vedel, som sammen med Peter har ansvaret for 1. holdet de næste 6 måneder, og de kan begge være meget tilfredse med kampen. FC Udfordringen spillede det flotteste fodbold i lang tid, og der var en rigtig god forståelse mellem trænerteamet og spillerne.

Derudover en stor tak til Thomas (Mark Marketing) for at sponsorere trøjerne samt samarbejde med World of sport (http://worldofsport.eu/) for det flotte resultat.