Nyt Info:

Så er sommeren snart forbi desværre, men som dejligt nok betyder at fodbold sæsonen endnu engang starter.

Til det kan FC Udfordringen informere om nogle nye ændringer på 1. og 2. holdet, for mænd.

 

2. holdet:

Det er desværre en kedelig nyhed at skulle meddele at 2. holdet har haft nedrykning, og spiller derfor fra sæson start i serie 3.

Den anden nyhed er at Leif Malm, har valgt at stoppe som træner på 2. holdet.  Derved bliver der et trænerskift, og 2. holdet får fornøjelsen af en mand, der ikke behøver nogen yderligere introduktion, men det gør vi alligevel. Årets spiller, årets fighter, årets klubmand er blot nogle af de pokaler, der står hjemme i vitrinen i Rødovre. Daniel trækker atter i arbejdstøjet for at lede 2. holdet, og hans motivation er større end nogensinde.

Daniel får fornøjelsen af Jakob som har været i klubben et par år og som har været anfører med stor autoritet og respekt. Jakob føler at han vil kunne bidrage som træner også, og vi i bestyrelsen tror på at det er et rigtig godt makkerskab.

Vi glæder os til at se, hvad disse mænd kan drive det til, og vi vil samtidigt benytte lejligheden til at sige tak for denne gang til Leif.

 

 

1. holdet:

I forbindelse med at Peter og Claus stoppede efter denne sæson, så har vi været på udkig efter er nyt trænerteam. Og fra bestyrelsens side er vi enormt tilfredse med resultatet.

Andreas Nielsen kommer til at overtage styrepinden på førsteholdet. Andreas har tidligere trænet FC Lejre, Hellas og Himmelev og kommer senest med erfaring fra damesenior i Roskilde. 
Andreas er en ambitiøst træner, som ønsker at være med til at drive klubben videre fremad med fuld fokus på fodbolden og klubbens medlemmer.

Andreas skal heldigvis ikke være helt alene. Det har taget mig 3 vintre og 4 somre at varme op under Vesterbros flottes og mest kostbare far, og få ham til at sige ja til at indgå i et trænerteam. Det er selvfølgelig Jonas som kommer til at være Andreas’ allierede og sparringspartner. Jonas kommer med masser fodboldmæssig erfaring, og så kender han klubben indgående og ser frem imod at kunne præge klubben i endnu højere grad end han allerede har gjort som spiller og anfører.

Vi tror meget på dette unge og ambitiøse team, og vi er sikre på at klubbens DNA bliver videreført sikkert i nye rammer.

Vi ønsker dem begge held og lykke, og samtidigt vil vi takke for Claus og Peters arbejde i klubben.