Hall of Fame

I FC Udfordringen vil vi gerne hylde vores helte.
Dem der fyler meget i vores bevidsthed og historie.
Dem der har været med til at skabe den klub vi alle holder så meget af.

Alle vores Hall of Fame medlemmer har i deres tid i klubben ydet en indsats for klubben der ligger langt, langt ud over det sædvanlige og forventlige. Enten på eller udenfor banen – og som oftest begge steder.

Det første hold.
Optaget den 31. jan. 2015

Al begyndelse er svær. Det kræver engagement, udholdenhed og viljestyrke for at starte en klub, og spille fodbold når klubhuset er en af medlemmernes bagagerum, og opvarmningen består af at fjerne hundelorte fra det område i parken der ikke er optaget. 

Med optagelse i Hall of Fame vil vi gerne takke dem for deres beslutning om at starte klubben og for deres venskab og fællesskab der har præget FC Udfordringen lige siden.

hof_1_hold

 

Jens Jørgensen.
Optaget den 31. jan. 2015

At spille 100 kampe og score 98 mål er en bedrift der i sig selv ville berettige til en optagelse i Hall of Fame. Læg dertil et formandskab i klubben og en personlighed der er indbegrebet af FC Udfordringens værdier; Inspirerende, Inkluderende og Involverende. Så har du et værdigt medlem af Hall of Fame.

hof_jens_j

 

Sarah Friis Alembene.
Optaget den 31. jan. 2015

Flankeret af sine søstre og nære veninder var Sarah drivkraften bag FC Udfordringens storhedstid på kvindesiden. Bare det at starte et 11-kvinde hold er en kæmpe præstation. Derudover har Sarah været frivillig i Show de Bola som FC Udfordringen har et specielt bånd til, og startet ‘The Tribe’; en organisation der dagligt samler penge ind til selv samme projekt, og leveret et stort arbejde i bestyrelsen.

Kæmpe fodboldtalent (der også rakte til meget mere end FC Udfordringen). Kæmpe hjerte for andre.  Kæmpe fortjent optagelse i Hall of Fame.

hof_sarah_friis

 

Kasper Grove.
Optaget den 31. jan. 2015

Kasper Grove er ikke manden med hverken flest kampe eller mål. Han blev aldrig årest spiller, men var en solid fighter der var med til at fejre oprykning til serie 3 og i sin sidste kamp fik 13 ud af 15 spiller som Man of the Match. Så habil fodboldspiller, det var han bestemt.

Men der hvor Kasper har leveret et aftryk, og en arbejdsindsats ud over det sædvanlige og forventlige var på de bonede gulve. Han fik sat struktur og styr på den økonomiske side, og frigjorde således andre ressourcer i bestyrelsen, hvor hans indsats var betydningsfuld. Han blev derfor fortjent valgt til årets leder i 2010.

Vi skylder ham alle meget.

 

 

hof_kasper_grove

David Søgaard Zimmermann

David Zimmermann optages i FCU’s Hall of Fame på baggrund af hans engagement i FCU over 5 år, hvor hans indstilling og indsats til træning løftede klubben et niveau, hans indsats i kampene, hvor han anført af hårdt arbejde scorede 71 mål i 113 kampe, og hans indsats som bestyrelsesmedlem, hvor han gjorde et kæmpe arbejde for at skaffe og strømline sponsorater i klubben.

 

 

 

Hall of Fame medlemmer vil som hovedregel først blive optaget tidligst to år efter deres aktive virke, fx som spiller, træner eller bestyrelsesmedlem, så deres indsats kan prøves af tidens tand.

FC Udfordringens bestyrelse kan med enstemmighed til hver en tid fjerne medlemmer af Hall of Fame. Det samme kan en generalforsamling med 75% stemmer af de fremmødte stemmeberettigede.